This post is about erotic megastore AntiShop and my own opinion about sexuality. It’s writen in Finnish and English (English below). I hope you engoy it and get something to think off 😉


AntiShop on Suomen laajin aikuisten hyvinvointiliike, josta löytyy kaikki tykötarpeet seksuaaliterveyteen aina voiteista fetisseihin. AntiShop palvelee Jyväskylässä sijaitsevassa kivijalkaliikkeessä ja ympärivuorokauden verkkokaupan kautta.

Erotiikkaliike on vielä nykypäivänäkin paljon ennakkoluuloja kohtaava yritys. Haluaisinkin muistuttaa lukijoilleni, että täältä löytyy seksilelujen lisäksi esimerkiksi kattavin valikoima erilaisia stay-up ja sukkanauhasukkia, pitkävartisia hansikkaita, kenkiä ja muuta asustetta, jolla saa tuotua glamouria mukaan juhliin, kuvauksiin tai lavalle.

Kun aloitin yhteistyön AntiShopin kanssa, sain kohdata osaltani niitä ennakkoluuloja ja jopa pientä paheksuntaa erityisesti tutuiltani. Minut paremmin tuntevat tietävät kyllä, että olen hyvin tarkka siitä mitä suostun edustamaan ja mihin vedän rajani. Olen kuitenkin sitä mieltä, ettei seksuaalisuuden pitäisi olla asia jota häpeillään ja josta vaietaan. Seksuaalisuus on luonnollinen osa jokaista elävää olentoa ja minusta olisi typerää yrittää piilotella sitä.

On myös hyvä muistaa, että seksuaalisuus ei tarkoita suoranaisesti seksiä vaan se on suurimmalta osaltaan itsensä tuntemista ja hyväksymistä sekä hyvän olon tavoittelua. Se millä tavoin tätä hyvää oloa tavoittelee, on ihan jokaisen oma asia. Esimerkiksi minun kohdallani suuri osa seksuaalisuudestani ilmenee burleskiesityksieni ja ajoittain myös pukeutumiseni kautta. Toki se on eriasia, kuin se mitä tapahtuu makuuhuoneen puolella, mutta silti aivan yhtä suuri osa seksuaalisuutta.

Toki AntiShop tarjoaa myös hiukan ronskimpia tykötarpeita ja esimerkiksi minä olen hullaantunut heidän lateksi- ja PVC-asuistaan. Niihin pukeutuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että minusta olisi tulossa fetissi malli. Se on vain luonnollinen osa minua ja minun seksuaalisuuttani. Suosittelenkin rohkeasti kokeilemaan oman seksuaalisuutesi rajoja, koska se on ainut tapa, jolla voit löytää itsesi täysin.

Tutustu ihmeessä AntiShopin valikoimiin verkkokaupassa www.antishop.fi, löydät sieltä varmasti piristettä pukinkonttiin itsellesi ja kumppanillesi. Ja jos olet vielä epävarma omasta seksuaalisuudestasi, suosittelen käymään AntiShopin liikkeellä. Asiantunteva henkilökunta neuvoo mielellään kaikissa kysymyksissä ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

 


In English

AntiShop is Finland’s largest erotic megastore. They have a shop in Jyväskylä and online store that works also in English.

Even today, Erotic stores face a lot of prejudice. I would like to remind my readers that these stores isn’t all about toys, you can also find there the most comprehensive range of stay-up stockings, long gloves, shoes and other accessories to spice up your formal outfits, photoshoots and stage outfits.

When I started the co-operation with AntiShop, I got my part of that prejudices and even a small outcry. Those who know me better knows that I’m very strict about what I agree to represent and where I pull my limits. However, I belive that sexuality shoud be a thing that you don’t have to be shamed on or you can’t talk about. Sexuality is a natural part of every living being and I think it would be foolish to try to hide it.

It’s also good to remember that sexuality doesn’t mean sex. It’s about self-knowledge and acceptance and pursuit of well-being. The thing of how you get this good feeling is your own business. For example, a big part of my sexuality is burlesque and performing. Sure, it’s dofferent than what happens in the bedroom, but is still is a part of sexuality.

Of course, AntiShop also offers a slightly bolder accessories and toys. For example I’m obsessed with their latex and PVC outfits. but wearing them doesn’t mean that I would be coming fetish model. It’s just a natural part of me and my sexuality. I recommend feel free to experiment with your own sexuality limit, because it’s the only way to find yourself completely.

Check out the online store www.antishop.fi, I’m sure that you can find there good Christmas presents to yourself and your partner.

Discussion

Comments (8)

    1. . Some points I agree with readily, other points I’m not sure about. However, I do know God’s Word has all the answers, and th8#at&217;s where my faith lies.Thanks again, and keep up the good work/writing on this blog.God bless!

Leave a reply