Underground Store on persoonalliseen muotiin erikoistunut vaatetusalan liike, joka tarjoaa persoonallista muotia jo kymmenen vuoden kokemuksella. Yritys toimii paitsi verkkokauppana, myös kahdessa kivijalkamyymälässä, joista toinen on Jyväskylässa ja toinen Joensuussa. Yrityksen valikoimasta löytyy paljon pin-up ja rockabilly kulttuuriin sopivia vaatteita ja asusteita niin arkeen kuin juhlaan ja myös muodokkaammille naisille.

Molla la Donna, Lily Desire, Kiss Kiss Forbid'n, Sweet Honey Susan & Minnie Von Stripes Undergroundin joulukuvauksissa 2015. Kuvaajana silloinkin S. Hartikainen Photos

Olen tehnyt yhteistyötä UG:n kanssa jo muutaman vuoden ajan. Aloitimme yhteistyön muutamalla muotinäytöksellä, sitten mukaan tuli Underground Model -kilpailu ja nykyään teemme yhdessä kaikkea, mitä vain satumme keksimään. Yhteistyömme on koko ajan ollut mutkatonta ja olen nauttinut siitä todella paljon. Olen myös saanut tutustua aivan ihaniin ihmisiin tämän yhteistyön kautta! <3

Minun on kuitenkin pakko myöntää, että ajatuskin yhteistyöstä huvitti minua alkuun aikalailla, koska muistan käyneeni Undergroundin liikkeessä ensimmäistä kertaa jo varhaisteininä. Siihen aikaan kävimme aina siskoni kanssa kuolaamassa kaikkea kivaa, mitä voisimme ostaa kun rikastuisimme.

Kun jokunen vuosi myöhemmin aloin rohkaistua oman tyylini suhteen, siskoni vei minut taas Undergroundin liikkeelle ja osti minulle joululahjaksi elämäni ensimmäisen pin-up mekon. Hauskoja muistoja! Olen edelleen kiitollinen hänelle tästä ja mekko on yhä minulla käytössä.

Siitä lähtikin sitten liikkeelle aika erilainen vaihe minun elämässäni. Olen aina ollut aika varovainen rahankäyttäjä ja suurimmat sijoitukseni olen tehnyt laadukkaaseen ruokaan. Tuon ensimmäisen mekon myötä sain kuitenkin kokea kuinka hyvältä tuntuu, kun voi pukeutua tavalla jolla haluaa. Sen jälkeen päätin säästää hiukan opiskelijan huimista tuloista vaatekaapin täydennykseen ja sille tielle on jääty. En edelleenkään käytä paljoa rahaa pukeutumiseen, mutta olen panostanut siihen, että kaapistani löytyy helposti yhdisteltäviä ja minun tyylisiäni vaatteita joka tilanteeseen. Jospa sitä sitten isona ja rikkaana saisi täytettyä kaapin kaikella haluamallaan

Monista muistoista huolimatta, en osaa tarkkaan sanoa, kuinka pitkään olen itse seurannut tätä yritystä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että UG on selvästi kasvanut selkeämpään ja tavallaan myös parempaan suuntaan. Nykyään UG:ltä saa kauniiden mekkojen lisäksi myös arkikäyttöön sopivia vaatteita. Eikä toki sovi unohtaa muuta oheistuotetta; kodin sisustustarpeita, laukkuja ja koruja. UG:n kivijalkaliikkeissä tehdään myös lävistyksiä ja Joensuun pisteestä jopa tatuointeja.

Ja mitä tulevaisuuteen tulee, tämä yhteistyö jatkuu varmasti. Ties mitä seikkailuja meillä on vielä edessämme!

Käyhän tutustumassa Underground storen verkkokauppaan: http://www.undergroundstore.fi/  ja seuraa liikettä myös Facebookissa, niin saat tiedon myös uusista kampanjoista ja tulevista tempauksistamme

 

Discussion

Comments (138)

 1. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles
  or blog posts on this kind of space . Exploring
  in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
  Studying this information So i’m glad to convey that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling
  I found out just what I needed. I most surely will make certain to do not omit this web site and give it
  a look regularly.

 2. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this
  kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
  Reading this information So i am satisfied to show that
  I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what
  I needed. I such a lot unquestionably will make sure
  to do not omit this website and give it a look on a constant basis.

 3. Great goods from you, man. I have consider your stuff previous to and you’re simply extremely
  magnificent. I actually like what you have received right here, really like what you’re saying and the way during which you assert it.
  You are making it enjoyable and you continue to
  take care of to stay it smart. I can not wait to read much more from
  you. That is really a terrific site.

Leave a reply