Tiimiakatemian syntymäpäiviä vietettiin leppoisissa tunnelmissa Lutakon Tanssisalilla, Jyväskylässä.

Päätimme projektiryhmämme kanssa järjestää sellaiset bileet, joissa kenenkään ei tarvitse jäykistellä ja vierailijoille riittäisi puuhasteltavaa. Tapahtumapaikalla oli mm. mahdollisuus pelata pokeria, osallistua todo-bingoon, ottaa erilaisia ryhmäkuvia ammattikuvaajan kanssa ja verkostoitua vapaasti. Ohjelmaan kuului myös Rockabilly tanssikurssi ja illan kruunasi Mystery Trainin tahdittama live musiikki sekä vinyyli levyijä soittava DJ.

Vastasin itse tässä projektissa elämyksellisyydestä ja markkonoinnista ja koen onnistuneeni niillä osa-aluille ihan hyvin. Kaikki kuvien ”printtimateriaalit” ovat minun tekemiä.

Discussion

Comments (1)

  1. I couldn't agree more both fla, and mich, are part of the united states and without there voices neither canidate will have the standing to lead our country as one. because THEY DO MAR!ETT!!!!!!!!!!!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *