Meidän porukan ensimmäinen tapahtuma vietettiin eilen lepposissa meiningeissä Lomakeskus Revontulessa.

Itselle jäi ainakin hyvä fiilis ja porukka tuntui viihtyvän. Nyt sitten suunnitellaan mitä seuraavaksi halutaan tehdä, miltä live musa ja carnivaalit kuulostaa jenkkiautojen ympäröimänä? 😉

Discussion

Comments (1)

  1. Thank you so much for providing individuals with such a remarkable possiblity to read articles and blog posts from here. It’s always very awesome and jam-packed with amusement for me personally and my office fellow workers to search your site a minimum of 3 times per week to read through the new things you have. And indeed, I am also usually astounded with your unique creative ideas you serve. Selected 4 facts in this post are ultimately the most impressive I’ve had.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *